Így emlékeztek meg a gamerek a tavaly elhunyt World of Warcraft ikonról

Byron ‘Reckful’ Bernstein, aki népszerű streamer volt és évekig a World Of Warcraft közösség oszlopos tagja, 2020-ban öngyilkosság áldozata lett. A streamer gyakran használta a platformját a mentális egészségre való figyelemfelhívásra,

és nyíltan beszélt a bipoláris zavarral és depresszióval folytatott küzdelméről.

Ahogy azt a Dexerto kiszúrta, a streamerek, Mizkif, Will Neff és PayMoneyWubby nemrég összefogtak, hogy megemlékezzenek Bernsteinről, és arra buzdították rajongóikat, hogy csatlakozzanak az emlékműhöz, amelyet a Reddit r/Place vásznán osztanának meg.

Azoknak, akik esetleg még nem tudják: az r/Place egy olyan subreddit, amely gyakorlatilag egy pillanatot megörökítő vászonként működik. Minden évben csak egy rövid ideig tart nyitva, de ez alatt a korlátozott idő alatt a felhasználók ötpercenként megoszthatnak egy-egy pixelt.

Bernstein jól ismert volt a nagyméretű kitömött kacsáról, amely végül a legtöbb streamje hátterében lapult. Hamarosan a streamer személyiségének részévé vált, és az elhivatottabb rajongók saját rajongói műveket készítettek és osztottak meg az állatkáról.

Ezt szem előtt tartva Mizkif, WillNeff, PayMoneyWubby és közösségeik együtt biztosították a kacsa útját a vászonra.

Az biztos, hogy Reckful így meg tovább élhet a rajongói szívében – és az interneten.

Betöltés...
Keresés
Keresés