“Terhes vagyok” – Írta a Hot Tub királynő, rázúdult a Twitch nézők haragja

Mindenkit meglepetésként ért, amikor a Twitch koronázatlan Hot Tub királynője Amouranth, áprilisi tréfaként azzal viccelődött, hogy terhes. A tréfa borzasztó nagy port kavart az interneten, és a találgatások elszabadultak: vajon tényleg kismama?!

(Spoiler: nem.)

Voltak azonban nézők, akik nem szórakoztak ezen olyan jól. Az egyik felhasználó a Twitteren beszólt Amouranthnak a viccéért, azzal érvelve, hogy a terhesség kigúnyolása sértő azok számára, akik meddőségi problémákkal küzdenek.

“Jó látni, hogy Amouranth a mai napon a Twitch-címébe azt írta, hogy terhes” – írta az illető. “Egy hülye, infantilis és idióta áprilisi ‘vicc’ egy olyan témáról, amitől sok nő szenved (meddőség stb.)”.

A felhasználó a továbbiakban a dráma felelős KEEMSTAR-t jelölte meg a tweetjében, aki az influencer hírekről való tudósításairól ismert.

Amouranth április 5-én egy külön posztban tette közzé a tweet képernyőfotóját, amelyben kigúnyolta őket.

“Képzeljetek el egy alternatív univerzumot, ahol Batman helyett KEEMSTAR van” – írta.

“Amikor valamilyen igazságtalanság (következmények nélküli dráma) megválaszolatlanul marad, a Twitter polgárai egy fényes Drama Alert logóval díszített keresőfénnyel világítanak az éjszakába”.

“Az így megidézett KEEMSTAR haszontalanul készít egy videót a témáról, és kenyereket dobál Gotham lakói felé. A kenyér és a cirkusz felszínes megnyugtatásától jóllakva mindenki visszatér sivár életéhez a következő videóig.”

Egyértelmű, hogy Amouranthot nem zavarják a gyűlölködők – sőt, még jót is nevet ezeken a helyzeteken.

Te mit gondolsz? 

kép: Amouranth

Betöltés...
Keresés
Keresés