“Elfeledett” Cold War AR lehet a Warzone következő metafegyvere

A Call of Duty: Warzone metáját az elmúlt hetekben nagyjából a Vanguardból származó fegyverek vették át. Az MP-40, Cooper Carbine és Bren alkotják általában a Calderán a győztes loadoutokat, míg a Modern Warfare Swiss és a Kar98 is kap némi szeretetet.

Bár nem mindenki ragaszkodik a metához.

Nemrégiben a játékosok rájöttek, hogy a Bruen MK9 TTK (Time-To-Kill) tekintetében a Brenhez hasonlít, a Vargo 52 pedig egyenrangú a domináns XM4-gyel. Most a QBZ-83-as az, ami felhívja magára a figyelmet, mivel most a csúcsra törhet.

A Black Ops Cold War Assault Rifle erejét a Warzone YouTuber Metaphor emelte ki április 7-i videójában, mivel kissé meglepődött, hogy mennyire masszív fegyverről van szó.

“Ez egy olyan fegyver, ami sosem volt igazán meta, de lassan, lassan bekúszik a játékba” – mondta a YouTuber. 

Nincs egy konkrét tartozék, amely feldobja a QBZ-t, mivel a játékosok egy eléggé standard buildet hoznak, amely magában foglalja az Agency Suppressort, a 15,5′-es Task Force Barrel-t és az Axial Arms 3x optikát.

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 15.5′ Task Force
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Grip
  • Magazine: 45-round drum

Az AR minden bizonnyal a játékosok által elhagyott kategóriába tartozik, tekintve, hogy a WZRankingon a 75. helyen áll. Az elmúlt hetekben egy kicsit feljebb kúszott a K/D arányt tekintve, ami azt jelenti, hogy a gyakorlott játékosok sikereket érnek el vele.

Te is visszatérsz hozzá?

Betöltés...
Keresés
Keresés