A streamerek vagy a YouTuberek érdemelnek több tiszteletet?!

Az OfflineTV Podcast egyik epizódjában Jeremy ‘Disguised Toast’ Wang elmondta, hogy jobban tiszteli a YouTubereket, mint a streamereket, annak ellenére, hogy ő maga is az.

Miután rávilágított néhány alapvető különbségre, elmondta, hogy miért gondolja így, arra hivatkozva, hogy a streamereket általában”együttműködésekre ösztönzik”, míg a YouTuberek egyedül is boldogulhatnak.

“Úgy érzem, jobban tisztelem a YouTubereket” – fogalmazott Toast egyenesen.

“De ez azért is lehet, mert ennyire mélyen integrálódtam a streaming közösségbe. Tudom, hogyan készül a kolbász, és ez elég csúnya. Szerintem a YouTubereknek könnyebb egymástól függetlenül létezniük. Mintha csak a saját dolgaikat csinálnák”.

“Míg a streaminggel nagyon is ösztönözve vagy az együttműködésre, és ez elég furcsa dinamikát teremt”.

“Versenyben is vagytok, mert a nézők többnyire csak egy élő közvetítést nézhetnek egyszerre. Míg a YouTube esetében ez olyan, hogy megnézhetem ezt a videót, aztán megnézhetem azt a videót a saját tempómban”.

Végül is ez az, ami végső soron alakítja a véleményét.

“A YouTube-on egyedül is lehetsz sikeres, és ez számomra sokkal tiszteletreméltóbb, mintha azon múlna, hogy kit ismersz, kivel kollaborálsz, és mennyi drámát hozol”.

Toast elismerte, hogy valószínűleg rengeteg “középszintű drámacsatornás” YouTuber van, akik hasonlóan csinálják a dolgokat, mint bizonyos Twitch streamerek, és ha tudna róluk, ő is kevesebb tiszteletet mutatna irántuk.

Azonban hatalmas rajongója annak, ahogyan azok a YouTuberek, akiket néz, a tartalmaikat gyártják.

Betöltés...
Keresés
Keresés