Aydan felkarolt egy kezdő Warzone streamert – Véletlen fedezett fel egy őstehetséget?!

Aydan évek óta az egyik legnagyobb név a battle royale műfajban. Egykor a Fortnite egyik legjobb profija volt, majd átváltott a Warzone-ra, és még dominánsabb lett: ő az első játékos, aki elérte a 300 ezer dolláros keresetet, és általában az egyik legjobb játékosnak tartják, különösen Verdanskban.

Őrült népszerűsége és hihetetlen stream számai miatt egy Aydantól származó host nagyjából bárki számára óriási jelentőséggel bír – de egy kis streamer számára, akinek alig több mint 300 követője van, ez potenciálisan megváltoztathatja az életét.

Pontosan ez történt hpoT_-tal is, aki percek alatt megduplázta követőinek számát, és a host után előfizetők és ajándékozott előfizetők özönét kapta.

A streamben hpoT folyamatosan köszönetet mondott Aydannak, és próbált lépést tartani a chattel, ami kétségtelenül sokkal aktívabb volt, mint azt ő megszokta, hiszen 1,5 ezer néző gázolta el a fiatal streamer-t.

A host utáni teljesítményével hpoT büszkévé tette Aydant is. A mozgása és a gunskillje felülmúlhatatlan volt, még az új nyomás ellenére is.

Megnyerte a játékot a Rebirth-szigeten, miközben egy egész show-t rendezett az újdonsült rajongótáborának.

Talán Aydannak igaza volt – hpoT-nak komoly jövője lehet Warzone-versenyzőként, ha elszánja magát.

Betöltés...
Keresés
Keresés