Bejelentette visszatérését a szexuális zaklatással vádolt Valorant sztár

A 22 éves versenyző 2021 márciusa óta nem lépett pályára, amikor is a csapata, a Sentinels, és a Riot Games is felfüggesztette őt egy olyan vizsgálat miatt, amely a korábbi barátnője, Cleo ‘cle0h’ Hernandez által ellene felhozott szexuális zaklatási vádak miatt indult.

Két hónappal később a Riot bejelentette, hogy Sinatraa-t hat hónapra felfüggesztették, visszamenőlegesen március 9-ére időzítve, „mivel nem működött együtt teljes mértékben a nyomozással”. A játékfejlesztő a bűnüldöző hatóságokra hárította az ügyet, kijelentve, hogy saját vizsgálata nem vezetett „végleges következtetésre”.

Sinatraa visszatérése a versenyzéshez az elmúlt egy évben forró téma volt a Valorant esport színterén, különösen azóta, hogy felfüggesztése véget ért, szeptember 9-én. A Sentinels-nek streamelt, és sosem zárta ki, hogy egy nap majd visszatér a pályára.

Az egykori Overwatch-profi egy április 12-én közzétett meglepő tweetben elárulta, hogy a közeljövőben tervezi visszatérését a versenyzéshez.

„Már egy éve, hogy kénytelen voltam visszavonulni a versenyszerű játéktól. Ez idő alatt sokat tanultam magamról és emberként is fejlődtem. Most már készen állok arra, hogy visszatérjek a versenyszerű játékhoz, és ezen a héten megkezdem a próbajátékokat”.

Sinatraa nem közölt részleteket a rendőrségi nyomozás állásáról vagy volt barátnője állításairól, aki tagadta, hogy ejtette volna a vádakat a játékos ellen.

Egy későbbi tweetben Sinatraa kijelentette, hogy „első számú választása” az lenne, hogy visszatérjen a Sentinelshez, amely a 2021 májusában aratott VCT Stage 2 Masters Reykjavík-i győzelmük óta formahanyatlással küzd.

Kíváncsian várjuk, hogy hol folytatja pályafutását

Betöltés...
Keresés
Keresés