A játék egyik legjobbja! – Nem hittük el, de ez az SBC tényleg őrületes

A héten a FUT Captains promó során megjelent egy új Chiellini lap, amit a leakerek is metaközelinek jósoltak. Minden „hivatalos” statot előre jelző adatbányász 84 körülire tippelte az alap Pace-t, viszont mindenki nagy meglepetésére az EA Sports ezt 86-ra módosította az utolsó pillanatban. Ezzel félelmetesen jó helyzetbe helyezve az olasz védőt. Ez a stat ugyanis 87-es gyorsulást és 86-os gyorsaságot takar, ezzel pedig bőven metának számító helyzetbe került. Adta hát magát, hogy leteszteljük, ugyanis, ha tényleg azt nyújtja, amit sejtet a lapja, akkor kevés nála jobb védőt találhatunk majd.

Fizikumán nincs mit javítani, ezekkel a számokkal bőven fel tudja venni a verseny bárkivel. Egy Shadow segítségével igazán gyorsan tud haladni a pályán, gyakorlatilag bárkit utol tud érni. Az Agility és a Balance meglepően nagyot javult az alap és Flashback kártyájához képest, így átlagon felüli lett a robbanékonysága és az irányíthatósága. Azok, akik szeretik manuálisan kezelni a védőiket, imádni fogják az új Chiellinit. Védekező statisztikái egyáltalán nem csalókák, jól veszi fel az olasz a védekező pozíciókat, na meg a testtípusa miatt még kiemelt pontossággal is szerel.

Szögleteknél jól érkezik, sikerült vele egy-két találatot szerezni, így ilyen téren is megbízható. Olyan érzés az új lappal játszani, mintha egy Icon lenne a kezünk alatt, saját „aurája” van, bőven az end game kategóriát erősíti.

Ha bárki be tudja építeni, nem hiszem, hogy érdemes lenne gondolkodni azon, hogy megvegye-e a kártyát. Bőven képes lesz felvenni a versenyt a TOTS lapokkal is, amik hamarosan megérkeznek a játékba.

Betöltés...
Keresés
Keresés