Az új ügynök: Izgalmas utalásokkal tarkította a játékot a Valorant frissítése

A Valorant játékosok mostantól többet tudhatnak meg a játék közelgő ügynökéről a Shooting Range-ben, mivel a 4.07-es frissítés egy hangüzenettel, egy új “börtöncellával” és több információval bővítette Brimstone irodáját.

A játékosok meghallgathatnak egy hangüzenetet, amelyben KAY/O, Cypher, Neon, Sova, Breach és Chamber próbálják elfogni a támadót, aki hónapok óta zaklatja az ügynököket. Amikor Sova elszigetelődik a csapattól, a dolgok félrecsúsznak, így Neon és Cypher kénytelenek egy raktárba és egy irodába merészkedni, hogy segítsenek.

Az üzenetben kísérteties zajok hallhatók, és KAY/O rámutat arra, hogy Neon és Cypher szívverése megemelkedett. Mindkét ügynök megemlíti, hogy nem látnak, Breach pedig azt állítja, hogy egy bizonyos ponton nem tud mozogni. Hallható, amint szörnyeknek tűnő dolgokkal harcolnak, és végül kint üldözik a célpontot.

KAY/O kiugrik egy repülőgépből, és az ultimate képességével elkábítja a támadót, akiről kiderül, hogy egy nő.

Az új karakter szinte garantáltan az új ügynök lesz, további információkat pedig a pincében találsz. Egy új e-mail Brimstone laptopján megerősíti, hogy a csapat elfogott egy független célpontot, akit “jelenleg őrizetben tartanak”, és az alagsori folyosón lejjebb egy új cellát is találunk.

Ha belépsz Brimstone irodájába, a képernyő elsötétül, ami valószínűleg az új ügynök egyik képessége.

Phoenix új felvétele is említi, hogy ijesztő dolgok történnek a bázis körül. A csapatok villódzó fényeket, hideg ajtókilincseket, egyéb jelenségeket tapasztaltak. Cypher és Brimstone titkos találkozót is tartottak, ami a jelek szerint az ijesztő események okozója.

A börtöncella teljesen sötét, de ez egy jövőbeli frissítéssel megváltozhat.

A pincében járkálva ijesztő zajok is hallhatók, így kissé idegőrlő egyedül felfedezni.

képek: dotesports

Betöltés...
Keresés
Keresés