Megmosnád mások lábát? – Vészesen közeleg a Jézus Krisztus szimulátor

A SimulaM fejlesztője kiadott egy új developer logot az “I Am Jesus Christ” című játékukhoz, ami pontosan az, amire gondolsz: egy first-person Jézus Krisztus szimulátor.

A játék állítólag még idén megjelenik a Steamen, és az Epic legújabb, legmodernebb játékmotorjával, az Unreal Engine 5-tel készült. Bár Jézus Krisztus történetének számos értelmezése van, a játék története valóban a képzelet határait feszegeti. A fejlesztő már elárulta, hogy a játékban lesznek boss harcok, ahol csodákat kell végrehajtanunk és démonokat kell kiűznünk.

A Steam oldalon a fejlesztő így jellemzi a játékot:

“Készen állsz arra, hogy megküzdj a sátánnal a sivatagban, meggyógyítsd a betegeket és segíts a rászorulókon? Teljesíts több mint harminc csodát az ötezer ember megetetésétől és a leprások meggyógyításától kezdve a tenger lecsendesítésén át a vakok látásának visszaadásáig”.

Bár nem tudjuk biztosan, hogy mi lehet mind a harminc csoda, egy dologra biztosan képes leszel, mégpedig a betegek gyógyítására. Ahogy azt a Twinfinite kiszúrta, a játék 27. devlogja megmutat néhány új csodát, amelyek hozzáadódtak, köztük a rászorulók gyógyítását.

Hogy Jézus legnépszerűbb tettei közül néhányat említsünk, ilyen például az ötezer ember megetetése mindössze öt kenyérrel és két hallal, vagy a feltámadás, de a játékban olyan visszafogottabb cselekedetek is szerepelnek majd, mint például a szegények lábának megmosása.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor jelenik meg a játék, de mivel állítólag Jézus egész életét részletezi egészen az utolsó vacsoráig és a keresztre feszítésig, valószínű, hogy nagy dobásnak nézünk elébe.

Betöltés...
Keresés
Keresés