Veszekedtek, ordibáltak, mutogattak – Egymásnak estek a brazil LoLosok

Már több mint 10 éve élvezhetjük a League of Legends esportot, s szerencsére eddig bőven több LAN, mint online verseny került megrendezésre. Sajnos a COVID-19 miatt kiesett két év a személyes találkozókból, viszont most már kezdenek visszatérni a világ minden pontján a játékosok, na meg a nézők is a stúdiókba.

A brazilok például azt is megmutatták, hogy teljesen indokolatlan az All-Chat a játékon belül. Mivel mindenki egy légtérben volt, a piszkálódást hangosan, a stúdióban végezték. Az eredmény egy kaotikus, egymásnak és egymásra mutogatós, ordibálós találkozó lett.

Brazilian players at CBLOL teasing each other during a match from leagueoflegends

Persze sokakat zavarhat egy kevésbé disztingvált szóváltás, de megmondjuk őszintén már nagyon hiányzott egy-egy ilyen jelenet. Arról nem is beszélve, hogy a sporthoz mindig is hozzátartozott a nézeteltérés, na meg annak levezetése, az esport pedig ilyen téren mindig is kontrollált közegnek tűnt. Most a brazilok megmutatták, hogy lehet másképp is. A legendás találkozó felkeltette az internet érdeklődését, a CBLOL szervezet pedig valószínűleg meg fogja büntetni a csapatokat.

Jó látni, hogy visszatért az élet a stúdiókba!

Betöltés...
Keresés
Keresés