Visszavonul egyik fő platformjáról a Hot Tub meta koronázatlan királynője

2021 augusztusában Amouranth elárulta, hogy havonta több mint egymillió dollárt keres az OnlyFans tartalmaival. Ez nagyban hozzájárult a bevételeihez abban az időszakban, feltehetően még a Twitchet is túlszárnyalva.

Ennek azonban júniusban vége szakad, miután a Twitch sztár bejelentette, hogy visszavonul a platformtól, és „másfajta” tartalom felé fordul, és már most pénzt fektet be ennek megvalósítására.

„Egy korszak vége” – mondta április 12-én.

„Itt az ideje, hogy hideg fejjel abbahagyjam az e-lánykodást, és júniusban kilépjek az OnlyFansből. Először is, épp most fektettem be 350.000-400.000 dollárt a Twitch-tartalmakba. A hét végén többet is be fogok jelenteni”.

„Az eredmény bináris. Vagy működik, vagy nem. Mindent beleadunk. Gyakran beszéltem már a karrierem pivotjáról. De én inkább a helyemet választottam, befektettem, tőkét halmoztam fel, és akkor vetettem be, amikor a lehetőségeknek értelme volt”.

„Nagy befektetést teszek a tartalomba, ami különbözik minden eddigi befektetésemtől. Az „influencer” és az „alkotói gazdaság” olyan területekre költözik, amelyek hagyományosan az örökölt média területe és kompetenciája”.

Hogy milyen jellegű lesz ez a tartalom, arra a rajongóinak még várniuk kell.

Amouranth következő bejelentése április 15. és április 17. között fog megtörténni. 

Betöltés...
Keresés
Keresés