Nincs több Kar98! – Ez a CW Sniper lehet a Season 3 sztárja

Bár az elmúlt egy évben rengeteg új sniper került a Warzone-ba, a nagy hatótávolságú metát továbbra is a Kar98k és a Swiss K31 uralja.

A nerfek és más fegyverek szükséges buffjai ellenére mindkét sniper rifle megőrizte helyét az elmúlt évben az első öt leggyakrabban használt fegyver között, és a Calderán a tűzharcok jellegéből adódóan szinte kötelezően használandó fegyverek.

A Raven Software 3. szezonjának közelgő frissítésével egyes játékosok úgy vélik, hogy végre megkapják, amit szeretnének, és a sniper meta fel fog borulni. Ha ez megvalósul, az jó hír lehet az LW3 Tundra számára.

A Warzone guru Metaphor április 17-i videójában kiemelte a Cold War erős sniperét, és azt javasolta, hogy ez lehet az, ami ledöntheti a Kar-t és a Swiss-t a magaslatról, és a meta részévé válik.

“Hatalmas sniper változások jönnek a 3. szezonban, amelyek drasztikusan megváltoztatják a metát” – mondta a YouTuber. “A Tundra is megsínyli ezeket a változásokat, azonban a többi fegyver fölé fog emelkedni, amikor eljön az idő”.

Mint megmutatta, a sniper a lövedéksebességének és gyors ADS-ének köszönhetően pusztítást okozhat a Calderán.

Íme a loadout, amit Metaphor használt:

  • Muzzle: Wrapped Suppressor
  • Barrel: 29.1′ Combat Recon
  • Laser: SWAT 5mw Laser Sight
  • Underbarrel: Bruiser Grip
  • Rear Grip: Serpent Wrap

Mint említettük, nehéz bármelyik sniper számára, akit nem Karnak vagy Swissnek hívnak, hatást gyakorolni a metára, és a Tundra abszolút a kihasználatlan kategóriába tartozik, mivel a WZRanked-en 0,35%-os választási rátája van.

Ha a YouTubernek igaza van, és a következő szezonban a snipereket a földbe döngölik, a játékosok más választásokkal fognak kísérletezni – és ez jó hír lehet a Tundra számára.

Betöltés...
Keresés
Keresés