“Ez minek kellett?!” – A Warzone játékosok dühösek a kívánt változtatások miatt

A szokásos hibajavítások mellett az április 19-i frissítés elég nagy változásokat hozott a battle royale-ba. A Death and Taxes LTM eltűnt, a játékosok a Calderába csöppenve egy ismerős élményre számíthatnak.

Mindezek után a frissítés nem csak a Vanguard Royale-t és a hagyományos Battle Royale-t olvasztotta egybe, hanem néhány garantált eseményt is hozott a játékba, amelyek nem jöttek jól a játékosoknak.

Az április 19-i frissítést követően a Warzone játékosok a negyedik kör után már Restockra és Fire Sale-re is számíthatnak. Azok számára, akik nem tudják, a Fire Sale kedvezményes árú tárgyakat kínál a Buy Stationben, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy ingyenes Self Revive-ot kapjanak.

A fejlesztők indoklása erre a patch notes-ban a következő volt: “A játék közepén zajló események segítenek a játékosoknak feltölteni a készleteiket, és jobb lootolási lehetőségeket biztosítanak a játékosoknak a játék közepén és végén, különösen, ha visszatérnek a Gulagról”.

Bár ez egy ártatlan változtatásnak tűnhet, egyes játékosok nem örülnek neki, mivel ez azt jelenti, hogy a lobbiban a legtöbb játékosnak a negyedik kör után lesz egy Self Reviveja.

Valaki így fogalmazott: “Borzalmas volt Vanguard Royale-t játszani pusztán a 4. körös advanced UAV spam miatt… Miért hozzák vissza az objektíven rossz tapasztalatokat, amikor tudják, hogy a játékosok nem szeretik őket?”.

A Raven nem válaszolt még a panaszokra, de lehet, hogy változtatások lesznek, hiszen a Loadout változtatásokat is visszavonták.

Betöltés...
Keresés
Keresés