IceManIsaac kifejti, miért ez lehet a Warzone következő meta Perkje

A Ghost perk nerfje után a játékosok nem találják a legjobb választást a második perkslotban, de IceManIsaac felhívta a figyelmet a Tempered Perkre, és elmagyarázta, miért lehet ez a következő meta a Warzone-ban.

IceManIsaac, a világ egyik legjobb játékosa elmagyarázta, hogy a profi játékosok miért használják ezt a Perket a nagy versenyeken, és miért kéne neked is próbálnod,

A profi játékos szerint azért fontos e perk használata mert lehetővé teszi, hogy “agresszívebb legyél és meglepd az ellenfeleidet”.

A Warzone szakértő azt állította, hogy a játéknak “szörnyű audiója van”, ami megkönnyíti az ellenség számára, hogy lopakodva rád lőjön és széttörje páncélodat. Ez az a pont, ahol a Tempered Perk megmenti az életed.

A Quick Fix Perkkel párosítva tökéletes playeket lehet csinálni. A Quick Fix regenerálja az életerődet, miután megöltél egy játékost, vagy beraktál egy armort. Korábban 100 HP-t gyógyított, de az életerő buff miatt most már 150 HP-t gyógyít a Quick Fix. Emellett a Tempered Perk armoronként 75 HP-t ad, így összesen 225 HP-t (150+75) tudsz azonnal visszanyerni, másodpercek alatt.

Az ellenségeid meglepődnek majd, hogy ilyen gyorsan regenerálódsz, és ezt a pillanatnyi zavarodottságot kihasználhatod arra, hogy a földbe döngöld őket. A Warzone profi állítása szerint ez teszi a Tempered-et olyan értékessé.

IceManIsaac nem az első szakértő, aki a Tempered Perket ajánlja a játékosoknak, hiszen korábban a TrueGameData és JGOD is dicsérte, hogy “őrülten jó”.

Tehát mindenképpen próbáld ki, amikor legközelebb beugrasz egy Warzone-játékba.

Betöltés...
Keresés
Keresés