Kiszivároghatott a League következő Void junglerének kinézete – VIDEÓ!

Hetek óta tartó teaserek és spekulációk után a League of Legends rajongói a közösségi médián történt kiszivárogtatások révén talán megpillanthatták a Summoner’s Riftbe érkező következő Void bajnokot. A League tartalomkészítője, Ryscu közzétett egy videót, amiben bemutatja a bajnok lehetséges játékbeli kinézetét, valamint a nevét: Bel’Veth.

A videóban Bel’Veth egy manta rájához hasonló lény alakját ölti magára, a Void ismerős, de mégis félelmetes lila színében.

Az is kiderül, hogy két formája van, az elsőben egy humanoid fejet visel, széles uszonyokkal és lengő farokkal. Amikor azonban az ultimate képességét használja, teljesen átalakul, és humanoid fejét egy hatalmas szarvas szörnyeteggé változtatja.

A nézők hallhatnak néhány lehetséges játékbeli idézetet is, amelyek ugyanazt a témát követik, amire a teaserek is utaltak: azt mondja, hogy “ennek a világnak minden morzsája táplálja a metamorfózisunkat”. A Riot különböző Champion Roadmaps és fejlesztői videókon keresztül mindvégig azt mondják, hogy az új Void jungler azért jön, hogy a világot az ő akaratának alárendelje.

“Azok, akik ezt önként megteszik, jutalmul az egyre táguló Lavender-tenger részévé válnak, és hullámokként csapódnak az ellenség védelmi építményeihez” – mondták a fejlesztők a legutóbbi Champion Roadmapben. “Add meg magad a császárnődnek, és hagyd, hogy táplálkozzon az esszenciádból, hogy Runeterra új evolúciójának részévé válhass.”

Állítólag csatlakozik az Arcade kozmetikai univerzumhoz is, mint Battle Boss gonosztevő, aki szembeszáll a világ hőseivel. Logikus lenne, hogy csatlakozik a gonoszokhoz, mivel a lore-ban hamarosan a Runeterra következő nagy gonoszaként állítják be.

A megjelenése azt is sugallhatja, hogy közeleg egy Void-alapú esemény, mivel Kassadin nemrég kapott egy vizuális frissítést, és nemrég megjelent egy rövid történet, amelyben Kai’Sa, Taliyah és a Void szerepel, és még a League 2022-es évadának trailerében is szerepelt.

Mit gondoltok, mennyire lesz OP?

Betöltés...
Keresés
Keresés