Új Warzone csalás a láthatáron? – Így másznak hegyet a hackerek

A hackerek a Warzone kezdete óta jelen vannak, és bár az Activision fokozta a csalók elleni harcot a RICOCHET anti-cheat segítségével, nem mindenkit sikerül kiszűrni.

Ahogy a csalók elleni háború folytatódik, úgy tűnik, hogy a hackereknek kicsit kreatívabbá kellett válniuk, hogy észrevétlenek maradjanak, és ez azt jelenti, hogy kevesebb a hagyományos wallhack és aimbot, de több a furcsa módszer.

Pontosan ezt tapasztalta a Warzone játékos “Rip-Falcon” egy meccs során, amikor egy hacker egy új csalást szabadított a gyanútlan játékosra.

A Redditre feltöltött klipben ‘Rip-Falcon’ csapattársai frusztrációjuknak adtak hangot, amikor egy hacker kiiktatta őket.

Miután megkapta a hírt, hogy a csaló a sziklák felé tart, Rip-Falcon felkészült a konfrontációra, de megdöbbent, amikor a hacker sebessége drasztikusan megnőtt, egyszerűen felcsúszott a sziklán, hogy beverje Rip-Falcon fejét.

“Mi?!” – kapkodta a fejét a játékos. “Ott mászott fel?”

A killcamben láthatod, ahogy a hacker a közelharcot arra használja, hogy hatalmas sebességnövekedést érjen el, és másodpercek alatt felfelé haladjon a sziklán, teljesen váratlanul érve ellenfelét.

Is this style of climbing a new hack? from CODWarzone

Remélhetőleg a RICOCHET képes lesz elkapni ezt a fajta csalást is, mert lehet nem olyan erős, mint egy aimbot, de valóban rengeteg játékos élményét elronthatja.

Ti találkoztatok más hasonló csalással?

Betöltés...
Keresés
Keresés