A Riot 3 új bajnokot teaselt erre az évre, 3 különböző játékstílussal

A LoL-ba érkező új bajnokok sok játékos számára gyakran a játék fénypontját jelentik, és úgy tűnik, a Riot az év hátralévő részére tartogat még párat. Bár az új karakterek megjelenési dátumait egyelőre nem közölték, úgy hangzik, hogy a közeljövőben mindegyikről többet fogunk megtudni.

A League of Legends weboldalán nemrég közzétett bejegyzésben a Riot felvázolta, hogy mire számíthatnak a játékosok a játék ezen közelgő újdonságaitól.

Az első bajnok, aki a LoL-ba érkezik nem más, mint Bel’Veth, akiről tegnap állítólag már le is hullott a lepel – legalábbis a szivárgások azt állítják.

A League of Legendsbe érkező második bajnokkal kapcsolatos részletek sokkal titokzatosabbak voltak. A bajnokról közölt információk elsősorban a hátterével foglalkoztak. A bajnok állítólag Oyster Bill Oyster Shackje felett lakik, és egy “színes, de halálos idegen, aki egy tengerentúli földről érkezett Runeterrába”.

Egyelőre nem világos, hogy milyen szerepet tölt majd be ez a bajnok, de hamarosan többet fogunk hallani róla.

Végül a harmadik új bajnokkal kapcsolatos részletek nagyon rövidek voltak. A Riot ezt a League of Legends karaktert “The Pride of Nazumah” néven írta le, aki “egy új, magas skillt igénylő top lane tank Shurima régiójából”. További információkat erről a bajnokról a 2022 végén érkező Champion Roadmapben ígértek.

Az eddigiek alapján azonban úgy hangzik, hogy ez a karakter meglehetősen egyedi lesz.

A 3 új bajnok mellett több régebbi bajnok kap készletfrissítést. Ezekről is írtunk már nektek, de bármi új információ megjelenik ezekről a frissítésekről, mindenképpen beszámolunk róla nektek.

Nos egyelőre a Riot “csak” ennyit nyilatkozott az új megjelenő bajnokokról, de hátha láthatunk még pár szivárgást is.

Betöltés...
Keresés
Keresés