„Átlagon aluli” – A Valorant játékosok szerint Phoenix buffokra szorul

Phoenix jelenleg a Valorant egyik legalacsonyabb győzelmi arányával rendelkezik, ami elképesztő, 45,7%, így a Duelist az egyik leggyengébb ügynök a játékban.

Továbbá olaj a tűzre, hogy Phoenix eddig nem kapott szeretetet a világ legjobb játékosaitól a Valorant Mastersen, mivel az év első nemzetközi versenyén még nem választották.

Most a rajongók azt követelik a fejlesztőktől, hogy Phoenixen alapvető változtatásokat hajtsanak végre, abban a reményben, hogy az ügynök ismét életképes választássá váljon.

Egy Reddit-témában egy Valorant játékos ‘pooria09‘ arra kérte a fejlesztőket, hogy buffolják Phoenixet a következő patchben.

A játékos kifejtette, hogy még magát sem tudja rávenni, hogy őt válassza, mivel állítása szerint a csapattársak leordítanák, olyan rossz.

please buff Phoenix in the next patch from VALORANT

„KAY/O nagyjából mindent jobban csinál, mint Phoenix, és ráadásul hasznosabb is” – írta egy másik kommentelő.

„Régebben őt maineltem, aztán jött Yoru. Még amikor Yoru rossz volt, akkor is többet játszottam vele, mint Phoenixszel” – mondta az egyik. „Az ő kitje most szó szerint mindennek a középszerű változata.”

A következő patchben a Jettre várható változásokkal minden bizonnyal felrázódik a meta – potenciálisan helyet adva Phoenix változtatásainak, amelyek visszavezethetik őt korábbi dicsőségébe.

Ti mit változtatnátok Phoenixen?

Betöltés...
Keresés
Keresés