Félre XM4, mostantól ez az AR a TTK király Calderán!

Amióta 2021 végén megtörtént a Call of Duty: Vanguard és a Warzone integrációja, olyan fegyverek uralkodnak a metában, mint az MP-40, a Cooper Carbine, a Bren és az Automaton.

A Vanguard-fegyverek, előnye az, hogy tíz attachment slotjuk van, és így a Raven rengeteg balanszolása után még mindig a legjobbak közé tartoznak, – de nem mindenkinek valók. Rengeteg játékos visszatért a Modern Warfare és a Cold War fegyvereihez, és nagy sikereket arattak.

Ahogy a Vanguard fegyverek átvették a hatalmat, néhány régebbi fegyver időnként azért előkerül, és még mindig elég dominánsak lehetnek. Vegyük például az EM2-t.

Ez egy alig használt fegyver, de valójában a legjobb TTK-val rendelkezik a Calderán lévő összes Assault Rifle közül.

Így van, nem az XM4, a Cooper Carbine vagy az AK-47 fogja a leggyorsabban széttépni az ellenfeleket, hanem az EM2 – egy egykor népszerű fegyver, ami mára lecsúszott.

TTK dominanciáját JGOD és IceManIsaac is kiemelte, utóbbi megjegyezte, hogy a fegyver jelenleg egyszerűen “beamel”. JGOD statisztikái szerint az EM2 TTK-ja 788ms, ami meglehetősen jobb, mint az XM4 832ms-os TTK-ja. Az XM4 azonban a Rebirth-szigetet tekintve fölényben van.

IceManIsaac azt is megjegyezte, hogy az EM2-nél sok a “vizuális remegés”, ami elriaszthatja a játékosokat, de a recoil mintázatával elég könnyű megbirkózni.

Íme a loadout azoknak, akik még nem ismernék a fegyvert:

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 25.8′ Task Force
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Grip
  • Magazine: 40 round mags

Mint említettük, az EM2 népszerűsége az elmúlt néhány szezonban visszaesett, és a WZRanked szerint a 48. leggyakrabban használt fegyver, 0,33%-os választási aránnyal.

Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy senki sem használja, ezért itt az ideje meglepni az embereket.

Betöltés...
Keresés
Keresés