Karma?! – Meglopták a Warzone profi Aydant, majd’ egy milliót bukott

Az események és a versenyek között a Warzone játékosok rendszeresen kötnek fogadásos meccseket vagy más fogadásokat, hogy életben tartsák a játékot egy kis versenylázzal, nem mellesleg ezzel némi extra pénzt is keressenek. Mivel ezek játékosok közötti közvetlen tranzakciók, elvárás a gyors kifizetés.

Aydan nem látta azt a 2500 dollárt – majdnem 1 millió forintot, amelyet állítása szerint Vapuleartól nyert a fogadásaik után, és figyelmeztette a többi játékost, hogy kerüljék a vele való fogadásokat.

Vapulear tagadta, hogy visszatartott volna bármilyen pénzt egy fogadás eredményeként, és elmagyarázta a dilemma saját oldalát, miután híre ment Aydan vádjának.

„Ezt csak azért írom, hogy tisztázzak néhány dolgot” – mondta Vapulear. „Senkit nem vertem át és soha nem is fogok.”

„A PayPal-omat letiltották 4000 fonttal, amikor megpróbáltam elküldeni a pénzt, amivel tartoztam neki. Emellett számos alkalommal próbáltam pénzt küldeni a CashApp-on keresztül, amelyet folyamatosan korlátoztak, amíg végül letiltották.”

A technikai nehézségeket félretéve, Vapulear elkötelezte magát, hogy kifizeti Aydannak az esedékes pénzt. Az Egyesült Királyságban élő személy szerint a pénz már úton van az amerikai profi felé, és Aydan azt mondta, hogy az átutalást online nyugtázza, amint az befejeződik.

Vapulear azt állítja, hogy a vádakból eredő következmények miatt megfenyegették, sőt még halálos fenyegetéseket is kapott. Miután kifizeti Aydant, a brit profi azt mondja, hogy „végzett a szerencsejátékkal”, és várhatóan a következő hetekben visszavonul a Warzone színtérről.

Bár nem hinném, hogy ez a 2500 dollár a földhöz vágná a Warzone profit, úgy látszik, hogy nem szereti, ha valaki tartozik neki.

Betöltés...
Keresés
Keresés