xQc szerint megvan az Overwatch 2 legjobb tankja

Az Overwatch 2 bétája április 26-án élesedik, de a profik és bizonyos tartalomkészítők már korábban kipróbálhatták a folytatást és megoszthatták gondolataikat, ami alól xQc sem kivétel.

Egy április 21-i adás során a francia-kanadai játékos elmélyült a main (tank) szerepében és abban, hogy szerinte melyik hős fogja uralni a korai metát. Miután elmagyarázott néhány problémát az eddig tapasztaltakkal kapcsolatban,

Lengyel azt is elárulta, hogy ki a játék legjobb tankja, és mindenki meglepődött.

“Az eddigi tapasztalataim szempontjából azt mondom, hogy Doomfist most a legjobb tank” – mondta xQc. Doomfist jelentős átdolgozást kapott az Overwatch 2-re, a DPS-hőst tankká alakítva, több HP-val, új képességgel és néhány komoly változtatással a Rocket Punch-on.

“Doomfist káoszt tud teremteni a térképen, képes túlélni, valamint sebzést okozni” – tette hozzá Lengyel.

xQc szerint még ha 1v5 felállásban is lenne, akkor sem halna meg, mert túl nagy a “pajzsa”, ezzel valószínűleg a Doomfist Gauntletre utalva.

Nem világos, hogy mennyi változást fogunk látni az alfa és a béta build között, de ha xQc tapasztalataiból kiindulhatunk, akkor úgy tűnik, hogy Doomfistnek már most nagy módosításokra lesz szüksége az új szerepkörében.

Ha szeretnéd magad is megnézni, kik a játék legjobbjai, mindenképpen jelentkezz, hogy kipróbálhasd az Overwatch 2 bétáját.

Betöltés...
Keresés
Keresés