A Modern Warfare 2 visszahozhatja sok Call of Duty játékos nagy kedvencét

A játékosok hada várja a Modern Warfare 2 megjelenését, hiszen a Cold War és a Vanguard is elég kemény kritikát kapott a játékosoktól. Azonban mostanában semmi információt nem lehetett hallani a játékról.

Egészen tegnapig!

Április 23-án az Infinity Ward a Twitter-fiók profilképét és a bannerét is egy sima fekete képre állította… A Twitter felhasználók rögtön el is kezdtek találgatni, hogy mi lehet a kép “titka”. Valaki rájött,

hogy a kép fényviszonyainak megváltoztatásával egy ismerős Call of Duty karakter válik láthatóvá.

Ez a karakter nem más, mint Simon ‘Ghost’ Riley, ezzel látszólag megerősítve a játékba való visszatérését. A fejlesztők az Instagramon is hasonló elsötétítést alkalmaztak.

Ghostot valójában a 2019-es Modern Warfare endcreditjében láthattuk, így bár ez az új felfedezés nem jelent teljes meglepetést, de megerősíti, hogy mindenki kedvenc karaktere visszatér. Ghostot először a 2009-es eredeti Modern Warfare 2-ben láthattuk, így ez egy tökéletes visszatérés lenne.

Úgy tűnik azonban, hogy az Infinity Ward valami sokkal nagyobbat készül bejelenteni, mint a Ghost visszatérése. RalphsValve nemrég azt állította, hogy április 30-án egy nagyszabású Call of Duty leleplezésre kerül sor, miután egy rejtélyes visszaszámláló jelent meg az interneten.

Korábban azt is mondta, hogy Ghost visszatér majd Price, Shepard, Soap és Roach mellett.

Betöltés...
Keresés
Keresés