“Beteg vagyok!” – xQc ordítva ismerte be, hogy szerencsejáték-függő lett

xQc számos játékkal játszik a Twitch platformján, az egyik különleges tartalma a Gambling Simulator. A streamer azonban a múltban már kifejezte félelmeit a játék iránti megszállottságáról és szerencsejáték-függőségéről.

Most xQc ismét foglalkozott a kérdéssel, csakhogy ez nem csak a Gambling Simulatorra korlátozódik, hanem “minden játékra”, amivel játszik.

Április 25-én xQc kifejtette, hogy minden adandó alkalommal szerencsejátékozik, amikor teheti. “Minden játékban, amivel játszom, csak szerencsejátékot játszom” – mondta a streamer. “GTA, én szerencsejátékozom. Gambling Simulator, az egész játékot szerencsejátékkal töltöm. Bárhova megyek, csak szerencsejátékozom”.

xQc megjegyzései azután hangzottak el, hogy a streamer kifakadt, miután a nézők azzal vádolták, hogy “az ő” pénzüket pazarolja egy arcade játékra.

“Nekem van az egyik legnagyobb, legőrültebb függőségeket okozó személyiségem, amit valaha láttál” – mondta a streamer. “Mindentől függő vagyok, amit csinálok”. Annak ellenére, hogy elismerte, hogy a személyisége miatt távol kellene tartania magát az olyan oldalaktól, mint a Gambling Simulator, úgy tűnik, xQc nem fog egyhamar meghátrálni.

“Egyszerűen könnyen függő leszek, ezért nem szabadna szerencsejátékot játszanom. Mégis megteszem. Ez jó? Nem, ez szörnyű. Ez betegség! Ez betegség. Ez betegség, beteg vagyok” – kiabálta. “De tudod mit, megengedhetem magamnak, hogy beteg legyek! Szerencsés vagyok!”

xQc-t nem nagyon zavarja a függősége, azt mondja, hogy “szereti” a szerencsejátékot, és van rá pénze. Hangsúlyozta azonban, hogy tisztában van azzal, hogy mások nem ilyen “szerencsések”, ezért kerülniük kellene az ilyen jellegű szerencsejátékot.

Te mit gondolsz erről? 

Betöltés...
Keresés
Keresés