Még mindig őrülten jól teljesít az új LEGO Star Wars játék a kasszáknál

Az angol videojátékpiac kiemelt helyet foglal el az európai értékesítési listán. Amikor arról van szó, hogy egy-egy játék hogyan teljesít Európában, akkor azt szignifikánsan befolyásolja a britek ízlése.

A legfrissebb adatok szerint még mindig a LEGO Star Wars teljesít a legjobban átlagosan a kontinensen, immáron zsinórban harmadik hete. Ám sokak nagy meglepetésére a FIFA 22 még mindig ott van az élen, jelenleg a második legkapósabb játéka a térségnek. Harmadik helyen pedig egy Nintendo-exkluzív cím, a Pokémon Legends: Arceus csücsül.

Íme a hét 10 legkeresettebb címe Európában:

  1. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
  2. FIFA 22
  3. Pokémon Legends: Arceus
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. WWE 2K22
  6. Elden Ring
  7. Horizon Forbidden West
  8. Grand Theft Auto V
  9. Minecraft (NS)
  10. Animal Crossing: New Horizons

Hatalmas meglepetés viszont, hogy a Grand Thef Auto V még mindig félelmetesen jól teljesít, így ezek után ne csodálkozzunk, ha a Rockstar Games nem foglalkozik mással már évek óta, csak azzal, hogy portolgatja a játékot különféle új platformokra. A Horizon Forbidden West és a Gran Turismo 7 eladásai romlottak, utóbbi ki is csúszott a legjobb 10 elit csoportjából. Ám ennek az is oka lehet, hogy ismét kezd beütni a PS5 hiány Európában, ami a játékeladásokat is érinti.

Betöltés...
Keresés
Keresés