Rémálom és tinta? – A Riot hivatalosan is bemutatta Fade képességeit

A Valorant arra készül, hogy a jövő héten a 4. epizód 3. felvonásával egy időben, egy új ügynök csatlakozzon a Valoranthoz. A neve Fade, Törökországból származik, és árnyékerőkkel harcol. Fade képességei közé tartozik egy nyúlós, ragacsos kinézetű anyag manipulálása, ami feltehetően “rémálomtinta”, ennek a segítségével felderítheti az ellenséget, korlátozhatja a mozgásukat és akadályozhatja a látásukat.

Íme a Riot leírása Fade képességeiről, amelyeket később a gameplay trailerben láthatsz.

E — Haunt: Egy rémálomszerű entitás. Dobd el a gömböt, amely egy meghatározott idő után a földre zuhan. A földre érve a gömb átváltozik, amely feltárja a látóterébe kerülő ellenség helyét. Az ellenségek elpusztíthatják ezt az entitást. Használd újra a képességet, hogy a gömböt földre érése előtt aktiváld.

Q — Seize: Dobd el a tinta gömböt, amely egy meghatározott idő után a földre zuhan. A földre érve a tinta felrobban, és egy olyan zónát hoz létre, amelyben a benne rekedt ellenségek nem tudnak normális eszközökkel kijutni a zónából. Használd újra a képességet, hogy a lövedéket repülés közben korábban aktiváld.

C — Prowler: A Prowler a frontális látókörében lévő ellenséget vagy annak nyomait beméri, és üldözőbe veszi őket, és ha eléri, akkor megvakítja őket. Tartsd lenyomva a tűz gombot, hogy a Prowlert a célkereszt irányába irányítsd.

X — Nightfall: Küldj egy rémálom energiából álló hullámot, amely képes áthatolni a falakon. Energia nyomvonalat hoz létre az ellenfélhez, valamint megsüketíti és bomlasztja őket.

Nézzük is mire képes Fade:

A játékosok egy agresszívabb Sovának állították be Fade-et, illetve sokaknak tetszett az egész téma, amit az új karakter képvisel. Voltak, akik megjegyezték, hogy végre egy official Valorant videó, ahol nem hal meg Cypher.

Mit gondoltok, mennyire lesz OP?

Betöltés...
Keresés
Keresés