Thebaus Koreát is „végig verte” az intelős Sionnal – Már ott is Challanger!

Thebaus az elmúlt évek során az egyik legkedveltebb League-streamerré vált a Twitch-en. A 22 éves svéd játékos hatalmas közösséget épített ki, mivel több mint 650 ezer követővel rendelkezik, és hírhedt egyedi játékstílusáról.

Bár Európában már évek óta Challenger-szintű játékos, április 1-jén Koreába utazott olyan streamertársakkal együtt, mint TFBlade és Midbeast, azzal a céllal, hogy a világ legképzettebb szerverén a legmagasabb rangot érje el.

Most, alig egy hónap alatt elérte a célját, és elérte a Challenger rangot.

Baus széles körben ismertté vált az „Inting Sion” stratégiájáról, amelyben a hagyományos tank top laner Sionra olyan tárgyakat épít, mint a Prowlers Claw és a Youmuu’s Ghostblade. Mivel, mondhatni intel, így mondhatni egy picit toxic a játékstílusa.

A high risk, high-reward játékstílusa, ami elég alacsony KDA pontszámot hoz neki, még 2021 januárjában egy kitiltást is hozott neki a League-ből, amit a Riot később elismert, hogy a MOBA automatikus felismerő rendszerének hibája volt.

Bizarr játékstílusa miatt sokan kételkedtek benne, hogy a koreai szerveren, ahol a játékosok köztudottan sokkal több mechanikai képességgel rendelkeznek a játék minden szintjén, egyszerűen képtelen lenne érvényesülni.

Hű maradt a játékstílusához, 1:1 KDA-val érte el a Challenger-t a messze legtöbbet játszott karakterével, Sionnal.

Bausnak sikerült átlagosan kilenc halálesetet „elérnie” meccsenként, miközben az op.gg statisztikákat követő oldal szerint lenyűgöző, 59%-os győzelmi arányt produkált.

Ti milyen rangot érnétek el a koreai szerveren?

Betöltés...
Keresés
Keresés