Ígéretesnek tűnik! – Íme 9 perc Valorant Mobile gameplay

Egy új Valorant mobil portjának tűnő felvétel látott napvilágot április 24-én, vasárnap. A videó két kör játékmenetet mutat be, és olyan felhasználói felületet, amilyet egy mobil FPS-játéktól elvárnánk, beleértve a képernyő joycontont és az ügynökök képességeinek gombjait.

A DannyINTEL szerint a játék tesztelése a hónap elején kezdődött Kínában, és a kiszivárgott felvételek ezt az állítást látszanak alátámasztani, mivel a videó felett a Billibilli, egy kínai videómegosztó platform reklámjai jelennek meg.

A felvételekből az is kiderül, hogy a játékosoknak egy az egyben olyan lehetőségük lesz játszani, mint PC-n, vagyis nem egy butított verzióval állunk szemben.

A Riot Games taktikai lövöldözős játékának mobilos verzióját 2022. június 2-án, a Valorant egyéves évfordulóján jelentették be, de a Riot ezután teljesen elzárta magát a külvilágtól ezzel kapcsolatban.

“Mivel a VALORANT iránti lelkesedés csak tovább növekszik, a Riot most a franchise kiterjesztésére készül – kezdve a VALORANT Mobile-lal -, hogy a VALORANT-ot még több játékoshoz juttassuk el világszerte” – mondta akkor Anna Donlan, a Valorant executive producere.

Azóta a különböző forrásokból kiszivárgott információk egy kis ízelítőt adtak a rajongóknak arról, hogyan fog kinézni az új mobilos cím, ha a kezekbe kerül.

A legfrissebb linkről származó felvételek a színtematikáig követik ugyanazt a UI-érzést és sémát.

A Valorant Mobile-hoz jelenleg nincsenek megjelenési adatok, és a Riot sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a címükre vonatkozó legújabb kiszivárgás hitelességét.

Te kipróbálod, ha itthon megjelenik?

borítókép forrás: DannyINTEL

Betöltés...
Keresés
Keresés