„Nem tenném!” – Hárommilliárdos szponzorációt utasított el Mizkif

Mizkif reagált az ‘Az online szerencsejátékok bábjai’ című YouTube videóban való szereplésére. A klipben, amely az egyik korábbi streamjéből származik, Mizkif megosztotta, hogy óránként 35.000 dollárt ajánlottak neki egy online szerencsejátékos weboldal népszerűsítésére.

Mizkif azonban visszautasította az ajánlatot, mondván, hogy a legnagyobb problémája az ajánlattal kapcsolatban az az volt, hogy az milyen hatással lenne a „befolyásolható” nézőire. „Ti úgy néztek ránk, mint olyan emberekre, akikre felnézhettek” – mondta a streamer.

Mizkif elárulta, hogy ismét megkereste őt egy meg nem nevezett szerencsejátékos weboldal, amivel évi 10 millió dollárt keresett volna. A témával kapcsolatos problémái ellenére Mizkif elismerte, hogy csábította az ötlet.

„Meg kell értenetek, hogy én is ember vagyok, és hogy én is kib*szott 27 éves vagyok. Látni ezeket a számokat… Őszinte leszek. Gondolkodtam rajta és fontolgattam, hogy elfogadom az ajánlatot”.

 Mégis úgy döntött, hogy visszautasítja azt.

Az online szerencsejátékkal kapcsolatos problémái mellett Mizkif elmondta, hogy a másik ok, amiért visszautasította az ajánlatot, az volt, hogy hatalmas életmódváltást kellett volna eszközölnie.

„A legnagyobb problémám az volt vele, hogy Kanadába kellett volna költöznöm. Úgy voltam vele, hogy nem akarok Kanadába menni, nem akarok egyedül lenni. Sosem tenném meg”.

Te visszautasítanál egy ilyen ajánlatot?! 

Betöltés...
Keresés
Keresés