Szétbarmolta Faker meccsét, máris tiltották a megosztó streamer felhasználóját

Simon ‘Thebausffs’ Hofverberg egy igencsak megosztó szereplője a League of Legends közösségnek. Sokan védelmezik, mert mint ember egyáltalán nem árt senkinek, viszont a játékstílusa sok esetben feszegeti a LoL általános szabályzatának határait. Ő például az a játékos, aki az “Inting Sion” játékstratégiájával vált híressé, ami bizonyos esetekben igencsak toxikusnak ítélhető. Ha működik, akkor “zseniális”, viszont ha nem sikerül előnyt kovácsolni belőle, lényegében négy másik ember játékát barmolhatja szét vele.

A napokban írtunk arról, hogy TheBaus végre felverekedte magát Koreában a szerver elitjei közé. A nagy Challenger menetelés során sikerült is összekerülnie Fakerrel, akinek be is akarta mutatni specialitását. Ezúttal nem éppen úgy sült el a manőver, ahogyan azt a streamer tervezte, szánalmas teljesítménye még a rendszer számára is vérlázító volt, villant is azonnal a tiltás.

A streamer azzal védekezett, hogy ez csupán csak egy félreértés, biztosan hamar megoldják a helyzetet. S míg utóbbi valószínűleg igaz, a félreértés részével sem mi, sem pedig a követői nem értenek egyet Twitteren. Az egyik személy például ki is emelte, hogy mi állhat a döntés mögött.

Teljesen mindegy, hogy mi a szándék, a tudatos feedelés és a csapat figyelmen kívül hagyása toxikus viselkedésnek számít a League of Legends szabályzata alapján, így abszolút tiltható magaviseletnek minősül.

Betöltés...
Keresés
Keresés