Születésnapi meglepik: Érkeznek az új “Old School” skinek a Cold War évfordulójára

A Warzone-t mostanában rengeteg kritika éri. Hogy miért? Nos a játékosok úgy vélik, hogy a játék kezdi felvenni a Fortnite stílusát a különböző skinekkel. Ez a Cold War integrálásával kezdődött, amikor egyre több csili-vili skin került az áruházba.

Erre a Raven Software még rárakott egy lapáttal, mivel jön a King Kong vs Godzilla event is, ami szintén megosztja a játékosokat.

Sokan úgy vélik, hogy a Warzone egy komoly katonai játék, ami valójában nem igaz. A Call of Duty egy arcade shooter, ahol a movement és a célzás a legfontosabb.

Most, hogy ezt tisztáztuk, nézzük is meg, hogy milyen új bundle érkezik a játékba, a Cold War 2. évfordulójára.

CODSploitz, másnéven sebas4412 egy CoD leaker, aki már több, a játékhoz kapcsolódó információt szivárogtatott ki, most bemutatta az új érkező csomagokat.

Kezdjük egy olyan csomaggal, ami talán nem annyira “Fortnite-os”.

Egy sima fekete-fehér átmenetes Vargo skin a csomag fő része egyéb kiegészítőkkel. Szerintem ez egy nagyon minimalista dizájn és nem nagyon lehet belekötni,- max az árába.

A szivárogtató ezelőtt bemutatta az összes többi bundlet, amit feltöltött a YouTube-ra is. A videóban 6 csomag van, legtöbbje letisztult, nem túl csillogós – talán a fegyvereken kívül, ám az utolsó lehet az, ami most is megoszthatja a közösséget.

Mit gondoltok, megveszitek bármelyiket is?

Betöltés...
Keresés
Keresés