A streamer arra kéri Elon Muskot, hogy vegye meg a Twitchet is

Elon Musk április 25-én sokkolta a világot, amikor bejelentette, hogy megvásárolja a Twittert egy hatalmas, 44 milliárd dolláros felvásárlás keretében.

Az egyik tartalomgyártó, aki úgy tűnt, helyesli Elon üzletét, az Alinity volt, de nem a várt okok miatt. Ahelyett, hogy ünnepelte volna a Tesla-alapító legújabb akvizícióját, arra buzdította, hogy lépjen tovább a következőre.

Az OnlyFans modell és streamer szerint lehetne a Twitch a következő Musk célpont, hogy kiderítse: miért tiltották ki Dr. Disrespectet.

2020 nyarán a Twitch kitiltotta Dr. Disrespectet, és nem adott tájékoztatást arról, hogy miért függesztették fel véglegesen a platformról. Doc bíróság elé vitte a Twitchet az ügy miatt, és a jogvitát hivatalosan 2022. március 10-én rendezték,

de anélkül, hogy bármilyen információ nyilvánosságra került volna az ügyről, a rajongók továbbra is a sötétben tapogatóznak.

Mivel az Amazon tulajdonában lévő Twitch nem volt hajlandó felfedni a tiltás okát, Alinity felszólította Elont, hogy mentse meg a helyzetet. “Elon Musk kérlek, vedd meg a Twitchet és mondd el, miért tiltották ki a Dokit”.

Jó lenne, ha kiderülne már, ugye?!

Betöltés...
Keresés
Keresés