Eddig bírta a Riot az “Inting Sion” stratégiát, készül a nerf

A napokban sokszor előkerült egy kellemetlen Sion stratégia a League of Legends közösségen belül, már csak azért is, mert TheBaus, a szóban forgó helyzet értelmi szerzője éppen Koreában kapott büntetést a használatáért. Szó se róla, effektív tud lenni egy idegtépő, pénzt nem érő Sion manőverezése a Riften, viszont azzal már tényleg komoly gondok vannak, hogy ez egyáltalán lehetséges. A Riot is ráébredt erre, s már tesztelik is a stratégia gyengítését.

[PBE] Sion Passive does 50% reduced damage to towers from leagueoflegends

Első nekifutásra Sion passzívját fogják gyengíteni, egészen pontosan a tornyok elleni sebzését. A PBE-n már tesztelik azt az iterációt, ami pusztán csak a jelenlegi sebzésének a felét tolja ki az építményekre, ezzel belassítva a karakter előrehaladását. Így az “intelő” játékosok nem fogják tudni olyan gyorsan szétkapni a tornyokat, mint eddig, ezzel lehetőséget adva az ellenfélnek a válaszcsapásra.

Persze ez hatalmas érvágás TheBausnak és rajongóinak, de egyébként a tartalomgyártó is többször kiemelte, hogy véleménye szerint nerfet érdemel az “Inting Sion”. Ennek az ideje pedig most jött el.

Betöltés...
Keresés
Keresés