JGOD ezt az AR-t ajánlja a nagy Warzone Season 3 frissítés után – Kipróbálod?

A Warzone Pacific Season 3 frissítés izgalmas új tartalmat hozott a battle royale-ba. A Caldera pálya változásai mellett a játékosok néhány új fegyvert is kapnak majd a battle passben.

A Nikita AVT és az M1916, és valószínűleg mindkettő hatással lesz a metára.

Mindezek után a Warzone tartalomgyártója és a statisztikák szakértője, JGOD megosztotta, hogy szerinte melyik a legjobb AR az új szezon kezdetén, különösen a különböző buffok és nerfek után.

Mivel az új frissítés különböző fegyverbuffokat és nerfeket hozott, különösen a Sniper Rifle kategóriában, eléggé zavaró lehet kitalálni, hogy melyik fegyvert használjuk a 3. szezon kezdetén.

Az AR-ek vitathatatlanul a legtöbbet használt fegyverek a játékban a sokoldalúságuk és a teljesítményük miatt, számos lehetőség közül választhatsz, ha játékstílusról van szó. Egy Twitteren folytatott eszmecsere során a Warzone tartalomgyártó  Speros arról kérdezte JGOD-ot, hogy a Season 3 frissítés után milyen AR-t használjon a játékos.

JGOD válasza a Cold War AK47, egy olyan fegyver, amely már az elmúlt néhány szezonban is jól teljesített a Warzone-ban. A javaslat mögött az áll, hogy a fegyvert nem érintették a patch notes-ban, JGOD úgy érzi, hogy ez lehet a legjobb választás egyelőre, amíg a játékosok ki nem alakítják a 3. szezon metáját.

Egy gyors CW AK47 loadout, ha esetleg még nem próbáltad: 

  • Muzzle: GRU Suppressor
  • Barrel: 20” Spetsnaz RPK Barrel
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Spetsnaz Grip
  • Ammunition: 45 Rnd

Természetesen ahogy említettük, két új fegyvert is kaptunk a frissítéshez, a Nikita AVT-t és az M1916-ot, mindkettő erős fegyver lehet, de időbe telik, amíg a játékosok feloldják őket passban, és a közösség felfedezi a helyüket a metában.

Tehát, most az a legjobb, ha maradunk annál, amit a legjobban ismerünk.

Betöltés...
Keresés
Keresés