Kamu ban villant Summit Fortnite accountján, élőben égett be

Summit1g egy igazi régi motoros tartalomgyártó. Karrierje elején CS:GO-val foglalkozott, olyannyira, hogy egy rövid ideig még profiként is kipróbálhatta magát. A kiváló skillekkel megáldott játékos végül nem tudott beégni a pro szcénába, viszont streamerként megtalálta a helyét. Mára már inkább a Sea of Thieves videóiról híres, de emellett sokszor streamer lövöldéket is. Valorant, Apex Legends, Warzone, na meg a Fortnite is a repertoárjába tartozik.

Legutóbb utóbbit streamelte, ráadásul kiemelkedően jól is teljesített. A győztes meccs után viszont egy váratlan, furcsa üzenet fogadta a főmenüben.

Exploit használata miatt 24 órára felfüggesztették a fiókját.

Sem Summit, sem társai, de még a nézők sem értették az Epic húzását, a ban pedig úgy tűnt ott is marad a helyén. Körülbelül 20 percnyi vekengés után viszont magától kilépett Summit felhasználója a játékból, s mikor újraindította a játékot, a tiltásnak hűlt nyoma sem volt.

„Köszönöm szépen, bárki is vagy, aki figyelt rám” – hálálkodott a streamer, feltehetően egy Epicnél dolgozó nézőjének.

Úgy fest tehát, hogy a rendszer tényleg képes hatalmas baklövésekre, ami azért szomorú, mert egy mezei játékos nem tudja ilyen gyorsan tisztára mosni a saját ügyét. Elképzelni is rossz, hogy hányan szívták már meg egy ugyan ilyen helyzetben. Arról nem is beszélve, hogy 2-3 ilyen tiltás és máris a perma villan. Kellemetlen…

Betöltés...
Keresés
Keresés