Két legyet egy csapásra! – Íme a Warzone első collat melee killje

A melee már régóta hatalmas probléma a Warzone-ban. Olyannyira, hogy jelentős nerfeket kellett alkalmazni rá, mert a játékosok már nem bírták, amikor egy ütésre a földön találták magukat.

Nos úgy látszik, hogy ez a nerf mit sem ért, mivel egy elég nevetséges klip ütötte fel a fejét a Twitteren.

A klipben látható srác Rebirth Islanden játszik, és a játék eleji káoszban éppen fegyvert keresve próbál érvényesülni. A klip elején látszik, hogy betol egy armort, hogy fullon legyen, de ez nem fog semmit számítani – bár ő ezt még nem tudta.

Bepusholt egy épületbe, ahol megpillantott egy földön lévő fegyvert, de oldalról egy harmadik személy csatlakozott a csetepatéhoz. ‘Häs’ úgy gondolta, hogy felesleges töltény pazarolni, kihasználja a két játékos melee harcát.

Nos ez egy fatális hiba volt, mivel a fehér skinben lévő játékos először kipakolta a szado-mazo ruhás Roze-t, miközben egyetlen ütésből ‘Häs’ is a földre feküdt, úgy, hogy Roze mögött állt.

A probléma ezzel csak az, hogy elméletileg nem lehetne egyetlen ütésből full armorról ölni. Szóval itt valami bug vagy lag lehet a ludas. Ám volt, aki a controller melee assistját hibáztatta.

Bármi is legyen az biztos, hogy ennek nem kellett volna megtörténnie…

UPDATE:

A Twitter kommentekben valaki megjegyezte, hogy ez nem collat kill volt, mert ‘Häs’ downolta a Roze játékost, de szerintem ez nem sokat változtat a történeten, mert ugyan úgy egy hitelte volna a klip feltöltőjét. Te mit gondolsz?!

Betöltés...
Keresés
Keresés