„Nem vagyunk elégedettek” – Bocsánatot kért az EG vezérigazgatója

Az Evil Geniuses katasztrofális kampánya április 27-én, szerdán újabb mélypontot ért el, mivel a csapat a brazil GODSENT ellen 0-2-es vereséget szenvedve kiesett a BLAST Premier Spring Showdown első fordulójában.

Nem ez volt a legmeglepőbb vereség, amit az EG csapat elszenvedett, de mindenképpen fájó volt, mivel a csapat ezzel kiesett a BLAST Premier Spring Finals versenyéből, amely egyike azon kevés nemzetközi tornáknak a szezonban, amelyre még kvalifikálhatták magukat.

Az EG-nek, amely április elején nem tudott kvalifikálni a PGL Major Antwerpenre és az IEM Dallasra, nem maradt lehetősége arra, hogy kvalifikálja magát az IEM Kölnre, még az ESL világranglistáján keresztül sem, ahol jelenleg a 30. helyen állnak.

Miután a CS:GO csapat egy újabb versenyről esett ki kiábrándító módon, Nicole LaPointe Jameson világossá tette, hogy a szervezet nem fogja ezt tétlenül nézni.

„Csalódást keltő végeredmény a CS:GO-ban a mai napon” – írta. ” Elnézést kérek minden rajongótól”.

„Nem vagyunk elégedettek ezekkel az eredményekkel, és elkötelezettek vagyunk a változtatások mellett, hogy javítsunk ezen!”

Az Evil Geniuses jelenlegi játékoskeretét januárban állították össze, amikor a szervezet leszerződtette Jake ‘Stewie2K’ Yipet, William ‘RUSH’ Wierzbát és Timothy ‘autimatic’ Ta-t. Ezzel a 2018-ban ELEAGUE Major Bostonban győztes Cloud9 csapatának magját hozták vissza.

A trió Vincent ‘Brehze’ Cayonte-val és Tsvetelin ‘CeRq’ Dimitrovval került össze, két olyan játékossal, akik az elmúlt két évben küszködtek a formájukért. A Twitteren RUSH elismerte, hogy a csapat folyamatos küzdelmei „elfogadhatatlanok”.

„Már négy hónapja vagyunk ezzel a csapattal, és semmit sem értünk el, nagyon keveset fejlődtünk” – írta.

Mit gondoltok, milyen lépéseket kellene tennie az EG-nek?

Betöltés...
Keresés
Keresés