Kiderült: Ennyit tesz zsebre az Overwatch 2 csalást szolgáltató cég

Az Overwatch 2 bétája még egy hete sem játszható, de máris láthattuk, hogy a csalók átvették a játék irányítását, és közben tönkretették a nem kompetitív gyors meccseket. Elég szomorú!

10.000 dollár egyetlen hónap alatt?! 

Az aimbotoktól a wallhackekig, a csalások komoly problémát jelenthetnek a játékosok és a fejlesztők számára egyaránt, de úgy tűnik, hogy a visszaéléseket elősegítők a saját „gyógyszerükből” kaptak ízelítőt, amikor egy szolgáltató emailjei, kulcsai és profitja kiszivárgott.

Az AntiCheatPD csoport posztja felfedte a részleteket, és azt, hogy a bűnösök egy másik cheat szolgáltató cég voltak.

„Egy jól ismert Overwatch cheat szolgáltatót, amely 2018 eleje óta támadja és tönkreteszi az Overwatchot, ma egy másik cheat szolgáltató támadott meg, kiszivárogtatva e-maileket, kulcsokat és bevételi forrásokat” – fedte fel az AntiCheatPD a Twitteren.

Annak ellenére, hogy a hack látszólag egy szolgáltatót buktatott le, az AntiCheatPD szerint ez egyáltalán nem győzelem a játékosok számára.

„Vannak más cheat szolgáltatók, akik ennél sokkal rosszabbak, és többet keresnek. Nézd meg ezeket a számokat, és képzeld el, hányan szivárogtak be a rangsorolt játékaidba” – mondták.

Vajon az anti-cheat rendszer állítólagos fejlesztései jobbá teszik a helyzetet?

Betöltés...
Keresés
Keresés