Két és fél milliárd forintért vette meg a YouTuber villáját a „vérivó” szupersztár

A YouTuber-sztár, NFT-rajongó és bokszoló Logan Paul online szórakoztatóipari karrierje az elmúlt években nagyot fordult. Ennek megfelelően elérkezettnek látta az időt, hogy a kaliforniai otthonából Puerto Rico burjánzó, napsütötte tengerpartjaira költözzön.

A sztár 2021 elején hozta nyilvánosságra költözésének hírét, és azóta az otthona a piacon állt… legalábbis mostanáig.

2022. április 29-én jelentették, hogy Machine Gun Kelly megvásárolta Paul kúriáját 7,5 millió dollárért (kb. 2,6 milliárd forint). Ez valamivel több, mint amennyit Paul fizetett érte még 2017-ben (6,6 millió dollár), de kevesebb, mint a 9 millió dolláros kikiáltási ára.

MGK ezzel egy föld alatti medencét, egy borospincét és egy podcast stúdiót is „kapott”.

A ház hét hálószobával és hét fürdőszobával, valamint további nyolc kisebb fürdőszobával büszkélkedhet. A hírek szerint MGK azután vásárolta meg az ingatlant, hogy elköltözött a zenekartársakkal közös házból, hogy menyasszonyával, Megan Foxszal éljen.

Paul hivatalosan is búcsút intett Los Angeles-i gyökereinek, és most egy 10 millió dolláros villában él. Ez valószínűleg üdvözlendő változás a sztár számára, akinek encinoi otthonába többször betörtek az ott tartózkodása alatt.

Nem semmi összegek, ugye?!

Betöltés...
Keresés
Keresés