Lelőtték a rendőrök a Pokémon-kártya tolvajt – Belehalt sérüléseibe

A FOX 35 információi szerint a rendőrség állítólag április 27-én, szerdán este lőtt le egy férfit, miután az ellopott egy pizzát és Pokémon-kártyákat. Úgy tudni, hogy több mint egy tucatnyi rendőri egység reagált a hívásra, amely egy gyanús, jelöletlen rendszámú járműre figyelmeztetett.

Cole Miller helyettes ezután beszélt a történtekről, és azt állította, hogy két férfit láttak kiszállni az autóból, akik “maszkot és kapucnit” viseltek. Mindketten bementek az üzletbe, majd az egyik alkalmazott tájékoztatta Millert a lopott árukról.

Miller így folytatta: “Később visszanéztem a videófelvételt, amely megerősítette, hogy a két gyanúsított egy üres Target bevásárlótáskát, több csomag Pokémon-kártyát és egy pizzát tulajdonított el; mindezt elrejtve, és a gyanúsítottak nem fizettek értük”.

Miller szerint a rendőrök ezután megpróbáltak kapcsolatba lépni a két személlyel, mielőtt megkíséreltek volna egy elfogási kísérletet, mely a rendőrökkel való lövöldözésbe torkollott.

Az Orlando Sentinel beszámolója szerint az egyik férfi a helyszínen belehalt sérülésibe, míg további három személy megsérült.

Az információik szerint a kórházba szállított sérültek közül kettőt lopással vádoltak meg.

képek: New York Post, The Verge

Betöltés...
Keresés
Keresés