Rögzítették a világ leghihetetlenebb 1v5 LoL pentáját – VIDEÓ

Bizony sokszor agyzsibbasztó lehet, ha az internetkapcsolat teljesen ellehetetlenít minket a játéktól. Sajnos bizonyos esetekben a League of Legends is szenved ettől a problémától, pláne akkor, amikor a szerverek is leterheltek. A gyenge kapcsolat és a döcögős szerverek végeredménye egy hatalmas káosz lehet, ugyanis a válaszidő romlása “diavetítést” eredményezhet. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a kliens folyamatosan igyekszik lemodellezni a parancsainkat, miközben figyeli azt is, hogy az ellenfelek és a társak mit szeretnének mellettünk csinálni. Ha pedig csúszás van a rossz kapcsolat miatt, a kliens is összevissza mutogat nekünk mindent, hatalmas szaggatásokat eredményezve a játékmenetben.

Mondanunk sem kell, hogy ez játszhatatlan helyzetet eredményez és jobb, ha az ember inkább hagyja arra a napra a játékot, amikor ez bekövetkezik. Viszont, ha éppen meccsben vagyunk, sajnos nincs más lehetőségünk, mint küzdeni.

Ezt csinálta az a játékos is, aki a rossz kapcsolat miatt 0-3-0 statisztikával, több szint hátrányban, pusztán 6-os szinten próbálta megvédeni a Nexust a pusztulástól. Úgy festett, hogy a laggolás gyorsan pontot tesz a meccs végére, viszont a Jarvant irányító felhasználó ezt másképp gondolta. Lehetetlen, 1v5 szituációból hozott Pentát és védte meg a bázisát, ezzel új reményt adva csapatának.

I see your 0/7 penta with lag, and raise you my 0/3/0 1v5 penta with constant packet drops. from leagueoflegends

Ilyet még nem igazán láttunk, egyértelműen a nap videója. Le a kalappal a játékos előtt!

Betöltés...
Keresés
Keresés