Balhé a TikTokon: Rendőrségi ügy lett a homofób megjegyzésekből

A szóban forgó TikTok eredetileg 2022. április 9-én került fel a platformra, de a hónap vége felé futótűzként terjedt tovább, több mint 2 millió megtekintést gyűjtött be, és több százezer lájkot és kommentet kapott.

Az eredetileg scott.blevins által közzétett videón látható, ahogyan “Karen” szomszédjával kerül összetűzésbe, miután számonkérte őt a homofób szidalmak használata miatt.

A videót megnézheted ITT!

Miután a nő tovább kiabált Blevinsszel, sőt, neki is ment, a kamera egy olyan jelenetre váltott, ahol egy rendőrautó áll kint, a lámpák villognak, ami arra utal, hogy letartóztatták “Karent”. Persze a videó végén Blevins megmutatja

a screenshotot is, amelyen a vádlott rendőrségi fotója látható, és amelyből kiderül, hogy őrizetbe vették.

A képernyőfotón nem szerepel az őrizetbe vétel oka, de a kommentekben a nézők mégis elégedettek a végkifejlettel, mondván, hogy “imádom ennek a történetnek a végét”!

Függetlenül attól, hogy mi volt az őrizetbe vételének oka, a vádlott minden bizonnyal kétszer is meggondolja, mielőtt újra homofób szidalmakat használna a szomszédja közelében – és remélhetőleg teljesen felhagy azok használatával.

Betöltés...
Keresés
Keresés