Ezt tolja majd mindenki? – Bemutatták az új Warcraft játékot

A Blizzardnak meglehetősen sűrűn egy hónapja volt, lerántották a leplet az új World of Warcraft kiegről, PC-re is portolták a nyáron érkező Diablo: Immortalt, valamint a Hearthstone fanokat is ellátták temérdek új tartalommal. Az Overwatch 2 bétaidőszakának elindulásáról már nem is beszélve…

Ám mindez nem volt elég a cégnek, megígérték a Warcraft rajongóknak, hogy május elején egy új mobilprojektet fognak bemutatni, ami végre egy új eleme lesz a hatalmas játékcsaládnak. A bemutatót május 3-ra datálták, s végre kiderült, hogy miről is beszéltek virágnyelven eddig.

Jön az Arclight Rumble!

Az Arclight Rumble lesz a Blizzard válasza a mobilpiac nagysikerű tower defense játékaira. Félhet a Clash Royale, ugyanis a Warcraft világnak hatalmas rajongótábora van, s ha ezt sikerül jól kiviteleznie a kiadónak (most úgy tűnik sikerül), akkor sokan rá fognak függni az új játékra.

Lesznek itt legendás karakterek, hatalmas tematikus pályák és csirkék. Igen, csirkék is! Minden pályán más-más feladatot kell teljesíteni, az egységeinket pedig Talentekkel szabhatjuk személyre. Kapunk Co-Op, PvE és PvP lehetőségeket is. Lesznek heti Dungeonök, de még Raidek is! Ráadásul a zárt béta hamarosan elindul.

Hiányzott már egy ilyen jópofa, bohókás stratégiai játék a Blizzard mobilrepertoárjából. Lenyűgöző lett!

Betöltés...
Keresés
Keresés