Poki és xQc azt állítják, hogy a Riot Games a Valorant alatt vágja a fát

A Valorant az elmúlt hetekben a vadonatúj Battle Pass megjelenését követően lefoglalta a rajongókat. Mivel rengeteg új tartalom állt rendelkezésre, a játékosok a streaming platformokra, például a Twitchre siettek, hogy lássák, hogyan reagálnak a streamerek a változásokra.

Így nem meglepő, hogy Pokimane és xQc a május 1-jei közös livestreamjük során kifejtették a játékról alkotott véleményüket.

A páros azonban kritizálta a Riot Games-t a Twitchen produkált profi Valorant játékok magas száma miatt. Olyannyira, hogy aggódtak, a Riot Games “megöli” a Valorant tartalmakat a platformon.

“Kib*szottul utálom, ahogy a Valorant a Twitchen működik. Halálosan szeretem a játékot. De profi játékokat közvetítenek, minden kib*szott nap… szó szerint minden nap” – állította Pokimane. “Úgy érzem, hogy megölik a saját tartalmaikat a Twitchen azzal, hogy minden nap profi játékokat streamelnek”.

xQc egyetértett vele, mondván, hogy hasonlóvolt a helyzet a CS:GO-val is.

A 25 éves játékos szerint a CS:GO jelenléte a Twitchen is szenvedett a változó vagy új tartalmak hiánya miatt.

A két streamer óriás azt kritizálta, hogy a Valorant szekcióban más nincs, csak “watchparty-k” ahová több ezer ember beömlik, de a többi tartalomgyártó emiatt semmi nézettséget nem kap. Illetve azt is, hogy sok az újrasugárzás, ami összezavarja az embereket.

A Twitch két legnagyobb streamere tagadhatatlanul nagy hatással van a nézőkre. Ezért nem fog sokáig tartani, amíg észrevételeikre felfigyel a Riot Games.

Betöltés...
Keresés
Keresés