Nesze neked NBER! – Zsozé a Killakikitt-tel tolja a legújabb NBER klipben

Amikor megjelent az NBER energiaital, Zsozéatya Pixával készített fülbemászó dalt, amivel azóta sem hagyják az embereknek, hogy elfelejtsék, „ki is ez a gyönyörűszép NBER”. Az ital kiemelkedően népszerű lett, ráadásul az említett zene is hosszú ideig a magyar Youtube toplisták élén csücsült. Az NBER energydrink most szintet lépett és új, ütős ízzel rukkolt elő, amit ezúttal is egy zenei produkcióval tolt meg hazánk egyik legkedveltebb tartalomgyártója.

Zsozéatya a Killakikitt-tel kollaborált ezúttal, rapszámot készítettek. A srácok ráadásul annyira biztosak voltak a dolgukban, hogy egyből klipet is forgattak a dalhoz!

AZA és Tirpa (vagyis a Killakikitt) már évek óta meghatározó szerepet töltenek be a magyar rapéletben. Ez a rutin érezhető a „Nesze neked NBER” című számban is, félelmetesen erős anyagot tettek a rajongók elé a srácok. Zsozéatya alakja és brandje pedig csak tovább emeli a nívóját az alkotásnak, sőt a klipben jól látható, hogy a forgatások egyik helyszíne éppen a tartalomgyártóhoz köthető bár volt.

A klipben feltűnik egyébként két, az NBER brand által támogatott influenszer, Makovics Tina és Sütő Karcsy is. Előbbi a katakombákban látható, utóbbi pedig Zsozé plakátját ragasztja át a videóban. Ha ez nem lenne elég, Tina, Karcsy és Lil G a TikTokon is terjesztik az NBER igéjét, elindították az „NBER Challenge”-et, amibe természetesen BÁRKI beszállhat innentől kezdve.

 

@lililaskai #reklám Új íz,új trend🔥csináljátok meg ti is és mindenképp kóstoljátok meg💪🏽 #nberbar #nberenergydrink ♬ Zsozeatya NBER Energydrink music trend – Tibi🕷

Betöltés...
Keresés
Keresés