Jöhet Junker Queen? – Leakek szerint ő lehet az OW 2 legújabb karaktere

Pár napja már osztogatja az Overwatch 2 bétakulcsokat a Blizzard, s míg telis tele van a játék kőkemény hibákkal, azért érdemes rárepülni a lehetőségre, ha kapunk a fejlesztőktől elérést. Ugyan az Overwatch megítélése volt már jobb a múltban, a második rész nagyot javíthat ezen.

A karakterrepertoár bővítése már most elkezdődött, Sojournról már lerántotta a leplet a Blizzard. Viszont most úgy tűnik, hogy hamarosan újabb hőst köszönthet a közösség, egy leaksorozat ugyanis lebuktathatta Junker Queen érkezését.

Junker Queen korábbi ábrázolása

Overwatch League edző Félix ‘Féfé’ Münch megosztott a közösségi médiában egy képet, amiben bemutatta a fejlesztés alatt álló hős képességeinek ikonját. A szemfüles és kíváncsi játékosok viszont felismerték, hogy az Overwatch 2-ben az ikonok mögött látható a karakterek sziluettje is, így természetesen többen rárepültek a lehetőségre, kikockázták a háttérben látható karakter részleteit.

Most a közösség úgy gondolja, hogy a képeket tüsi punkhaj, rúzsos száj és egy női alak látható. Ez pedig felpörgette a Junker Queen-elmélet fanatistáit, a karakter érkezését ugyanis már hónapok óta várják a rajongók.

Reméljük tényleg meglépi ezt a Blizzard, jót tesz majd a játéknak pár új karakter!

Betöltés...
Keresés
Keresés