“Nem kell ranked mód!” – Shroud véleménye a BR játékok rangsorolásáról

Shroud számára nem idegenek a battle royale játékok. Az Apex Legends-től kezdve a Fortnite-on át a Warzone-ig mindent játszott az évek során, és mára már teljesen kiégett a műfajból, bár időről időre még belekóstol.

Míg az olyan streamerek, mint Dr. Disrespect imádják a rangsorolt módokat a battle royale-okban, és úgy gondolják, hogy a Warzone 2-nek égető szüksége van erre a funkcióra, addig Shroud szerint ennek az ellenkezője igaz –

egyáltalán nincs szükségük rangsorolt módra.

A téma akkor merült fel, amikor az új, április 27-én indult, ingyenesen játszható battle royale játékkal játszott – a Vampire: The Masquerade – Bloodhunttal, miután valaki a chatben azt mondta: “Remélem, eltávolítják a rangsorolatlan játékokat”.

Shroud azonnal reagált, és azt mondta, reméli, hogy ennek az ellenkezője fog történni.

“Áhhh… Részemről inkább azt lenne a jó, ha eltávolítanák a rangsoroltakat”. Ezután a véleményét az összes többi battle royale játékra is kiterjesztette a piacon.

“A battle royale játékoknak nincs szükségük rangsorolt módra. Egyszerűen nincs. Ha választanom kellene, hogy a rangsorolást vagy az alkalmi játékot távolítsam el, tízből kilencszer a rangsorolást távolítanám el. Ha a Valorantról beszélsz, az egy kicsit más.”

Valószínűleg az FPS játékok királya itt arra gondolt, hogy elveszíti a fun érzését a BR játék, ha túlságosan kompetitíven állunk hozzá. Persze jó érzés nyerni, de jobban érezni magunkat játék közben fontosabb, nem?

Shroud sosem habozik szembe menni az árral.

Nemrég például azt állította, hogy a Fortnite Zero Build Mode nem jobb, mint a normál mód, ami szöges ellentétben áll azzal, amit mások gondolnak.

Végül is azonban az emberek különböző dolgokat akarnak a battle royale-októl. Egyesek inkább egy laza, tétek nélküli élményt kedvelnek, míg mások a versenyszomjukat akarják csillapítani. Shroud szerint a Valorant inkább az utóbbiaknak való.

Mit gondoltok, milyen fontos a Warzone számára a ranked?

Betöltés...
Keresés
Keresés