PUBG x Baby Shark?! – Ettől bizarrabb crossovert még nem láttunk

Jól olvastad, a PUBG Mobile legújabb crossoverje a Baby Sharkkal érkezik. Ez a dal (és persze a hozzá tartozó tánc) óriási népszerűségnek örvend a gyerekek körében, mióta 2016-ban felbukkant a mélységből, és a jelek szerint a battle royale-okkal való partnerség révén terjed tovább az interneten!

A videóban látható, ahogy négy különböző PUBG-karakter egy víz alatti kalandra indul a piros – jellemzően fegyverekkel teli – dropboxok keresésére.

Ez a crossover több, mint egy rövid videó és néhány kacaj, a PUBG Mobile-ban most egy nagy Baby Shark esemény zajlik, amely egy egész sor tematikus kozmetikumot és kihívást hoz a játékosok számára.

Bár ez elsőre valószínűtlen crossovernek tűnhet, nem ez az első alkalom, hogy a Baby Shark és a PUBG közös eseményt tart! Még 2021 októberében a PUBG Mobile játékosai egy hasonló, egy hónapig tartó eseményben vehettek részt. Ennek ismeretében csak feltételezhetjük, hogy a Baby Shark kollaborációi bejönnek a mobilos Battle Royale rajongóinak.

Az elefánt a szobában persze a gyerekbarát Baby Shark esztétika és annak megértése közötti összeütközés, hogy a PUBG egy olyan játék, ami arról szól, hogy emberek fejét lőjük szét.

Félretolva ezt a gondolatot, máris belevetheted magad és learathatod a Baby Shark crossover gyümölcseit a PUBG Mobile-ban!

Mit gondoltok az ilyesfajta crossoverekről? 

Betöltés...
Keresés
Keresés