A Pokémon Go játékosok szerint nem oké a coin limit – Szerinted?!

A játékosok gyakran panaszkodnak arra, hogy a Pokémon Go nem is ingyenes játék, mivel Pokécoint kell költeni olyan dolgokra, mint a Remote Raid bérletek és más dolgok. A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minden nap ingyen kapjanak meghatározott számú Pokécoint.

Viszont ezek számát 50 Pokécoinra korlátozták naponta. Ez persze nem sok mindenre elég…

A játékosok valódi pénzes tranzakciókkal is vásárolhatnak Pokécoint, de ez elveszi az “ingyenességet” az ingyenességtől. Ez ahhoz vezetett, hogy a játékosok ismét felháborodtak a Pokécoin limit miatt. A Pokémon Go subredditen a Quarter120 nevű felhasználó írta meg a gondolatait.

Anyone else opposed to the 50 coin daily limit? I dont find it necessary at all and just see it as a trick for me to keep buying coins instead of earning coins. Which is objectionable from pokemongo

“Valaki más is ellenzi a napi 50 érme limitet?” – kérdezte. “Egyáltalán nem tartom szükségesnek, és csak egy trükknek látom, hogy folyamatosan vásároljak, ahelyett, hogy érméket keresnék.”. Meglepően sok hozzászóló nem értett egyet a felhasználóval.

Felhozták, hogy a Niantic még így is több prémium valutát ad, mint amit más mobiljátékok…

És te mit gondolsz?! 

Betöltés...
Keresés
Keresés