A Warzone játékosok meg vannak győződve, hogy botok lepték el a lobbikat

Nem titok, hogy a Warzone játékosok elégedetlenek az “új” map, a bugok és a kiegyensúlyozatlan fegyverek miatt. Mindezek a problémák miatt a játékosok elpártoltak a játéktól, ami miatt most a játékosok úgy érzik, hogy ezeket az elveszett játékosokat talán a mesterséges intelligencia váltotta fel.

A felhasználó theGivvyOfficial a Redditre posztolt egy klipet a Warzone játékmenetéről, ahol könnyedén leszedett egy játékost a pisztolyával. Azonban megdöbbentette, ahogy a “játékos” mozgott, és a bejegyzésében megkérdőjelezte, hogy valódi játékosról van-e szó.

“Bevezetik az AI botokat a Warzone-ba…?”- kérdezte Givvy.

Sok hozzászóló egyetértett abban, hogy ez csakis egy bot lehet, mert egy igazi játékos nem mozogna így.

Are AI bots being introduced in Warzone to counter the 50 million players quitting the game? from CODWarzone

A klipben a feltételezett botot ejtőernyőzés közben lövik meg, és szinte semmit nem reagál, hogy elkerülje a sérülést. Ezután leugrik a tetőről, és megpróbál kinyitni egy Supply Dropot, miközben Givvy lövöldözik rá.

Ez nagyon hasonlít ahhoz, ahogy a Fortnite-ban a botokat programozzák.

Szinte mindig a következő zónába mennek, függetlenül attól, hogy sérülést szenvednek-e. A Warzone-ban a botokat úgy lehetne programozni, hogy annyira a felszerelés megszerzésére koncentráljanak, hogy figyelmen kívül hagyják az ellenséges játékosokat.

Ti tapasztaltatok hasonló jelenségeket?

Betöltés...
Keresés
Keresés