Így kerüld el a Kong & Godzilla “páros” támadásait – Készen állsz?!

Az Operation Monarch a legújabb különleges küldetés, amelyet a Warzone közösség tagjai végigjátszhatnak, az esemény során pedig egy új S.C.R.E.A.M. Device killstreak és egy Ancient Rivalry blueprint is elérhetővé válik.

Mindezt a Raven Software a javítási jegyzeteikben magyarázta el.

Az, hogy a korai játék során lecsapnak majd rád, nem szokatlan, mivel Kong és Godzilla dühkitörési fázisokon mennek keresztül. Más-más stílusban harcolnak, ezeket a támadásokat Titan Frenzy támadásoknak nevezik –

és a mozdulataik megismerése segít elkerülni a sérüléseket.

 

Godzilla támadásai a következők:

  • Heat Ray Breath
  • Tail Swipe
  • Dorsal Slice

Kong támadásai a következők:

  • Quake Slam
  • Fin Breaker
  • Aerial Axe Slash

Na de hogyan kerüld el Kong és Godzilla támadásai az esemény alatt?!

1.A Tac Map mutatja a szörnyek aktuális pozícióit, míg a minimap a támadási területüket. Ellenőrizd ezeket gyakran, különösen a Titan Frenzy események során!

2. Ha ismered a mozdulataikat, hatékonyabban tudsz fellépni ellenük. Nagyon fontos, hogy minél hamarabb megtanuld ezeket.

3. Szedd össze az információkat. A Titan Frenzy event nem az egyetlen módja a S.C.R.E.A.M. megszerzésének. Figyelj az Intel supply dropokra, és mindenképpen nyisd ki a Supply Boxokat, és figyeld az ellenségeid testét is, mert Killstreakeket, Loadout Dropokat és a S.C.R.E.A.M. eszközt szerezhetsz.

4. Ha a fentiek még nem mennek: csak FUSS! 😀

Készen állsz a nagy harcokra?! 

Betöltés...
Keresés
Keresés